Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En una safata de forn, que sigui de la mida del llom, poseu-hi una capa de sal grossa.
  2. Cobriu el llom amb les làmines de bacó i poseu-lo sobre la sal.
  3. Barregeu la farina amb la sal i mulleu-la amb l’aigua. Feu una capa ben compacta sobre el llom. Humitegeu-ho amb una mica més d’aigua per sobre, per acabar-ho de compactar.
  4. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho, a 180 ºC, 1 h. Sabreu que el llom és a punt quanla crosta comença a esquerdar-se.
  5. Feu suc de dues taronges i peleu les altres dues, separant-ne els grills.
  6. En una paella, poseu els grills amb una mica de mantega i un pessic de sucre i ho caramel·litzeu, a foc fort. Afegiu-hi el suc de taronja, un dau més de mantega, i coeu-ho lentament fins que quedi una salsa lligada. Heu de sacsejar la paella ben sovint perquè lligui la salsa.
  7. Retireu el llom del forn i, vigilant de no cremar-vos, trenqueu la crosta de sal i netegeu bé tota la sal que quedi enganxada.
  8. Talleu el llom a llenques regulars i acabeu-lo amb la salsa de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto