Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En una safata de forn, que sigui de la mida del llom, poseu-hi una capa de sal grossa.
  2. Cobriu el llom amb les làmines de bacó i poseu-lo sobre la sal.
  3. Barregeu la farina amb la sal i mulleu-la amb l’aigua. Feu una capa ben compacta sobre el llom. Humitegeu-ho amb una mica més d’aigua per sobre, per acabar-ho de compactar.
  4. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho, a 180 ºC, 1 h. Sabreu que el llom és a punt quanla crosta comença a esquerdar-se.
  5. Feu suc de dues taronges i peleu les altres dues, separant-ne els grills.
  6. En una paella, poseu els grills amb una mica de mantega i un pessic de sucre i ho caramel·litzeu, a foc fort. Afegiu-hi el suc de taronja, un dau més de mantega, i coeu-ho lentament fins que quedi una salsa lligada. Heu de sacsejar la paella ben sovint perquè lligui la salsa.
  7. Retireu el llom del forn i, vigilant de no cremar-vos, trenqueu la crosta de sal i netegeu bé tota la sal que quedi enganxada.
  8. Talleu el llom a llenques regulars i acabeu-lo amb la salsa de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto