Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Feu un tall a la base dels tomàquets. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-los 30 s en una olla amb aigua bullent. Retireu-los, espereu que es refredin i peleu-los.
  2. Peleu i talleu les cebes.
  3. Talleu de qualsevol manera els tomàquets i poseu-los en una olla amb la resta d’ingredients de la melmelada especiada. Coeu-ho 1 h, a foc mitjà. Ha de quedar amb textura de melmelada, amb trossets de tomàquet.
  4. Peleu i feu làmines fines de la ceba tendra. Si no us veieu amb cor de fer les làmines, demaneu a un adult que us ajudi.
  5. En una paella calenta amb un raig d’oli, coeu els talls de llom pels dos costats.
  6. Acompanyeu-ho amb la melmelada especiada de tomàquet i la ceba tendra crua.

El consell

  • A la melmelada especiada de tomàquet hi podeu afegir totes les espècies que us agradin o que tingueu a mà: gingebre, cardamom, coriandre en gra, pebre negre.
  • Si després de preparar aquesta recepta us sobra melmelada, podeu fer-la servir per acompanyar un altre plat de carn, feta a la planxa o al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto