Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Feu un tall a la base dels tomàquets. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-los 30 s en una olla amb aigua bullent. Retireu-los, espereu que es refredin i peleu-los.
  2. Peleu i talleu les cebes.
  3. Talleu de qualsevol manera els tomàquets i poseu-los en una olla amb la resta d’ingredients de la melmelada especiada. Coeu-ho 1 h, a foc mitjà. Ha de quedar amb textura de melmelada, amb trossets de tomàquet.
  4. Peleu i feu làmines fines de la ceba tendra. Si no us veieu amb cor de fer les làmines, demaneu a un adult que us ajudi.
  5. En una paella calenta amb un raig d’oli, coeu els talls de llom pels dos costats.
  6. Acompanyeu-ho amb la melmelada especiada de tomàquet i la ceba tendra crua.

El consell

  • A la melmelada especiada de tomàquet hi podeu afegir totes les espècies que us agradin o que tingueu a mà: gingebre, cardamom, coriandre en gra, pebre negre.
  • Si després de preparar aquesta recepta us sobra melmelada, podeu fer-la servir per acompanyar un altre plat de carn, feta a la planxa o al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto