Preparació
Preparació
- Netegeu bé els moniatos i, sense pelar-los, talleu-los a rodelles.
- Netegeu bé els bolets. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
- Peleu i talleu la ceba a làmines.
- En una safata de forn, poseu la ceba i els moniatos. Ruixeu-los amb oli i afegiu-hi un got d’aigua.
- Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min, i tapat amb paper d’alumini.
- Afegiu-hi els bolets i coeu-ho, 10 minuts més, destapat.
- Salpebreu-ho i poseu-hi les supremes de lluç. Coeu-ho 15 min més i ja ho podeu servir.
El consell
- Si ho preferiu, en comptes de fer servir lluç podeu preparar la recepta amb altres tipus de peix. També us quedarà molt bé amb filets de llenguado o de bruixa. Això sí, recordeu que, segons com sigui de gros el peix que heu de coure, us caldrà ajustar els temps de cocció.
- Si no trobeu moniatos, els podeu substituir sense cap problema per patates. Només us caldrà pelar-les i tallar-les a rodelles.