Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els moniatos i, sense pelar-los, talleu-los a rodelles.
  2. Netegeu bé els bolets. Si no sabeu com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Peleu i talleu la ceba a làmines.
  4. En una safata de forn, poseu la ceba i els moniatos. Ruixeu-los amb oli i afegiu-hi un got d’aigua.
  5. Amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min, i tapat amb paper d’alumini.
  6. Afegiu-hi els bolets i coeu-ho, 10 minuts més, destapat.
  7. Salpebreu-ho i poseu-hi les supremes de lluç. Coeu-ho 15 min més i ja ho podeu servir.

El consell

  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir lluç podeu preparar la recepta amb altres tipus de peix. També us quedarà molt bé amb filets de llenguado o de bruixa. Això sí, recordeu que, segons com sigui de gros el peix que heu de coure, us caldrà ajustar els temps de cocció.
  • Si no trobeu moniatos, els podeu substituir sense cap problema per patates. Només us caldrà pelar-les i tallar-les a rodelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: