Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu el bròquil trossejat i prèviament cuit amb aigua salada dins de la crema de llet i deixeu-ho coure 5 min. Poseu-ho en el recipient del triturador i doneu-li potència màxima, afegiu-hi 40 g de mantega i les clares d’ou.
  2. Buideu la preparació en un recipient estret però alt. Coeu-ho al forn a 95 ºC, fins que tingui la consistència esponjosa (fins que el ganivet surti net).
  3. Per a la salsa: agafeu el brou de peix i feu-lo reduir a la meitat. Afegiu-hi el vodka i emulsioneu-ho amb 40 g de mantega amb l’ajut d’un túrmix. A l’últim moment, poseu-hi una culleradeta de caviar.
  4. Coeu durant 3 min els filets de lluç salats en una paella antiadherent, col·locant el cantó de la pell a sota. Acabeu de coure-ho al forn a 70 ºC durant 8 min.
  5. Poseu el filet de lluç en un plat, desemmotlleu el fonent de bròquil amb una cullera i col·loqueu-ho sobre el filet de peix. Feu una incisió sobre el fonent i ompliu aquest tall amb caviar. Salseu-ho i decoreu-ho amb una fulla de col fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto