Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu el bròquil trossejat i prèviament cuit amb aigua salada dins de la crema de llet i deixeu-ho coure 5 min. Poseu-ho en el recipient del triturador i doneu-li potència màxima, afegiu-hi 40 g de mantega i les clares d’ou.
  2. Buideu la preparació en un recipient estret però alt. Coeu-ho al forn a 95 ºC, fins que tingui la consistència esponjosa (fins que el ganivet surti net).
  3. Per a la salsa: agafeu el brou de peix i feu-lo reduir a la meitat. Afegiu-hi el vodka i emulsioneu-ho amb 40 g de mantega amb l’ajut d’un túrmix. A l’últim moment, poseu-hi una culleradeta de caviar.
  4. Coeu durant 3 min els filets de lluç salats en una paella antiadherent, col·locant el cantó de la pell a sota. Acabeu de coure-ho al forn a 70 ºC durant 8 min.
  5. Poseu el filet de lluç en un plat, desemmotlleu el fonent de bròquil amb una cullera i col·loqueu-ho sobre el filet de peix. Feu una incisió sobre el fonent i ompliu aquest tall amb caviar. Salseu-ho i decoreu-ho amb una fulla de col fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto