Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu el bròquil trossejat i prèviament cuit amb aigua salada dins de la crema de llet i deixeu-ho coure 5 min. Poseu-ho en el recipient del triturador i doneu-li potència màxima, afegiu-hi 40 g de mantega i les clares d’ou.
  2. Buideu la preparació en un recipient estret però alt. Coeu-ho al forn a 95 ºC, fins que tingui la consistència esponjosa (fins que el ganivet surti net).
  3. Per a la salsa: agafeu el brou de peix i feu-lo reduir a la meitat. Afegiu-hi el vodka i emulsioneu-ho amb 40 g de mantega amb l’ajut d’un túrmix. A l’últim moment, poseu-hi una culleradeta de caviar.
  4. Coeu durant 3 min els filets de lluç salats en una paella antiadherent, col·locant el cantó de la pell a sota. Acabeu de coure-ho al forn a 70 ºC durant 8 min.
  5. Poseu el filet de lluç en un plat, desemmotlleu el fonent de bròquil amb una cullera i col·loqueu-ho sobre el filet de peix. Feu una incisió sobre el fonent i ompliu aquest tall amb caviar. Salseu-ho i decoreu-ho amb una fulla de col fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto