Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Convé demanar al peixater que ens netegi els lloms de lluç i els deixi sense pell ni espines.
  2. Talleu els lloms de lluç a medallons de 6 x 6 cm. Amb una culleradeta de farina aixafeu els lloms lleugerament, afegiu-hi una mica de sal i pebre. Afegiu-hi la carn de 2-3 musclos que haureu obert al vapor al centre de cada llom.
  3. Plegueu el lluç sobre si mateix i doneuli forma d’hamburguesa. Els musclos han de quedar tancats a l’interior de les hamburgueses.
  4. Passeu el lluç per ou batut i fregiu-lo en una paella a foc mitjà amb un raig d’oli. Acabeu-ho al forn 3-4 min, a 190 ºC.
  5. Serviu dos medallons de lluç per ració acompanyats d’una culleradeta de salsa tàrtara, allioli o maionesa. Millor si només acompanyeu aquest plat amb un raig de llimona.

CONSELL

Podeu preparar aquests paquetets de lluç amb antelació, tota la que el lluç ens permet, és a dir, un dia o dos màxim i fregir-ho just abans de seure a taula. Acompanyeu aquest plat amb una crema de marisc que us hagi sobrat d’una altra preparació o també amb una crema d’espinacs. Aquest peix blanc permet múltiples preparacions culinàries: guisat, a la planxa, amb salsa, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: