Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la patata i tornegeu-la a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el porro i el bròquil, feu-ne trossos d’uns 5 cm. Feu el mateix amb el carbassó i el talleu a trossos d’uns 3 cm. Feu bullir cada ingredient amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos fins que estiguin grenyals. Quan estiguin al punt, escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda i gel. Escorreu-ho molt bé.
  2. Saleu el lluç i el rap, poseu-los a la planxa a foc lent amb unes gotes d’oli i, un cop estiguin al seu punt, reserveu-los un instant en calent.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i daureu els alls pelats i tallats a rodelles fines, juntament amb el bitxo, tallat també a rodelles. Després, afegiu-hi les cues de gambes, prèviament pelades i salades.
  4. Repartiu el contingut de la paella per sobre dels trossos de lluç i de rap, que teniu col·locats en un plat, poseu-hi una mica de julivert picat i pebre vermell al damunt i les verdures de guarnició.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto