Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la patata i tornegeu-la a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el porro i el bròquil, feu-ne trossos d’uns 5 cm. Feu el mateix amb el carbassó i el talleu a trossos d’uns 3 cm. Feu bullir cada ingredient amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos fins que estiguin grenyals. Quan estiguin al punt, escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda i gel. Escorreu-ho molt bé.
  2. Saleu el lluç i el rap, poseu-los a la planxa a foc lent amb unes gotes d’oli i, un cop estiguin al seu punt, reserveu-los un instant en calent.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i daureu els alls pelats i tallats a rodelles fines, juntament amb el bitxo, tallat també a rodelles. Després, afegiu-hi les cues de gambes, prèviament pelades i salades.
  4. Repartiu el contingut de la paella per sobre dels trossos de lluç i de rap, que teniu col·locats en un plat, poseu-hi una mica de julivert picat i pebre vermell al damunt i les verdures de guarnició.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto