Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la patata i tornegeu-la a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el porro i el bròquil, feu-ne trossos d’uns 5 cm. Feu el mateix amb el carbassó i el talleu a trossos d’uns 3 cm. Feu bullir cada ingredient amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos fins que estiguin grenyals. Quan estiguin al punt, escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda i gel. Escorreu-ho molt bé.
  2. Saleu el lluç i el rap, poseu-los a la planxa a foc lent amb unes gotes d’oli i, un cop estiguin al seu punt, reserveu-los un instant en calent.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i daureu els alls pelats i tallats a rodelles fines, juntament amb el bitxo, tallat també a rodelles. Després, afegiu-hi les cues de gambes, prèviament pelades i salades.
  4. Repartiu el contingut de la paella per sobre dels trossos de lluç i de rap, que teniu col·locats en un plat, poseu-hi una mica de julivert picat i pebre vermell al damunt i les verdures de guarnició.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto