Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la lluerna i feu-ne filets de 180 g. Netegeu els espinacs i les trompetes de la mort de sorra i tija. 
  2. Per a la salsa de rostit: rostiu les ales de pollastre en una cassola amb la verdura. Ompliu-la d’aigua i deixeu-la bullir 3 h. Passat aquest temps, coleu el líquid resultant i reduïu-lo fins aconseguir-ne una salsa. No la desengreixeu, ha de ser una salsa tallada. 
  3. Torreu els pinyons al forn amb un raig d’oli. Bulliu les orellanes amb 2 l d’aigua. 
  4. Un cop es beguin l’aigua, passeu-les per una batedora fins que quedi un puré fi. Salteu els bolets i els espinacs en una paella per separat amb un raig d’oli. Deixeu-los en paper de cel·lulosa. 
  5. Coeu el peix en una paella per la part de la pell i acabeu-lo al forn.
  6. Muntatge: feu un cercle al plat de puré d’orellanes, i al mig col·loqueu-hi els bolets i els espinacs. Salseu-ho amb suc de rostit per sobre sense sortir del cercle, poseu-hi el peix al damunt i acabeu-ho amb 4 pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto