Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la lluerna i feu-ne filets de 180 g. Netegeu els espinacs i les trompetes de la mort de sorra i tija. 
  2. Per a la salsa de rostit: rostiu les ales de pollastre en una cassola amb la verdura. Ompliu-la d’aigua i deixeu-la bullir 3 h. Passat aquest temps, coleu el líquid resultant i reduïu-lo fins aconseguir-ne una salsa. No la desengreixeu, ha de ser una salsa tallada. 
  3. Torreu els pinyons al forn amb un raig d’oli. Bulliu les orellanes amb 2 l d’aigua. 
  4. Un cop es beguin l’aigua, passeu-les per una batedora fins que quedi un puré fi. Salteu els bolets i els espinacs en una paella per separat amb un raig d’oli. Deixeu-los en paper de cel·lulosa. 
  5. Coeu el peix en una paella per la part de la pell i acabeu-lo al forn.
  6. Muntatge: feu un cercle al plat de puré d’orellanes, i al mig col·loqueu-hi els bolets i els espinacs. Salseu-ho amb suc de rostit per sobre sense sortir del cercle, poseu-hi el peix al damunt i acabeu-ho amb 4 pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto