Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al consomé: poseu tots els ingredients en fred i bulliu-los 12 h a foc suau. Reserveu-ho.
  2. Per al farciment: piqueu finament amb un ganivet els bolets i l’escalunya. Treieu-li la pell a la botifarra i passeu-la per la picadora. En una paella amb oli calent, salteu l’escalunya, afegiu-hi els bolets, lligueu-ho amb la botifarra i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho dins d’una mànega de pastisseria.
  3. Bulliu, escorreu i talleu per la meitat els macarrons. Farciu-los amb la mànega.
  4. Daureu el fetge en una paella i a continuació passeu-lo al forn 3 min a 170 ºC. Deixeu-lo refredar i talleu-lo.
  5. Repartiu les làmines d’ou de reig al mig del plat. Poseu-hi al damunt una làmina de fetge, escalunya picada i cebollí. Marqueu els macarrons en una planxa ben calenta perquè semblin al dente i col·loqueu-los en el plat. Ratlleu el parmesà i coroneu el conjunt amb una mica de tomàquet en pols i repartiu el consomé ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto