Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-ls en una paella gran, on hi càpiguen bé els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min.
  2. Peleu i piqueu l’all i afegiu-lo a la ceba. Coeu-ho 2 min.
  3. Ompliu una olla gran amb aigua i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi el bròquil a bocinets, 2 min. Afegiu-lo a la ceba sofregida.
  4. Aboqueu-hi el formatge d’untar i barregeu-ho tot bé.
  5. A la mateixa olla d’escaldar el bròquil, bulliu els macarrons, uns 10 min. Coleu-los i poseu-los directament a la paella, amb el bròquil, la ceba i el formatge.
  6. Remeneu-ho perquè s’amalgamin bé tots els ingredients. Acabeu-ho amb el pernil talladet i les làmines de parmesà i serviu-ho immediatament.

El consell

Pots preparar aquesta recepta amb un altre tipus de pasta o fer-la amb altres verduretes. Pastanagues, carbassó, pèsols, tomàquets cherry... La pasta combina la mar de bé amb tota mena de verdures!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto