Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-ls en una paella gran, on hi càpiguen bé els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min.
  2. Peleu i piqueu l’all i afegiu-lo a la ceba. Coeu-ho 2 min.
  3. Ompliu una olla gran amb aigua i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi el bròquil a bocinets, 2 min. Afegiu-lo a la ceba sofregida.
  4. Aboqueu-hi el formatge d’untar i barregeu-ho tot bé.
  5. A la mateixa olla d’escaldar el bròquil, bulliu els macarrons, uns 10 min. Coleu-los i poseu-los directament a la paella, amb el bròquil, la ceba i el formatge.
  6. Remeneu-ho perquè s’amalgamin bé tots els ingredients. Acabeu-ho amb el pernil talladet i les làmines de parmesà i serviu-ho immediatament.

El consell

Pots preparar aquesta recepta amb un altre tipus de pasta o fer-la amb altres verduretes. Pastanagues, carbassó, pèsols, tomàquets cherry... La pasta combina la mar de bé amb tota mena de verdures!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto