Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Pelem i piquem la ceba. Amb l’ajut d’un adult, la posem a sofregir en una paella gran, on hi càpiguen bé els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 minuts.
  2. Pelem i piquem l’all i l’afegim a la ceba. Ho fem coure un parell de minuts més.
  3. Omplim una olla gran amb aigua i, quan arrenqui el bull, hi escaldem el bròquil a bocinets, un parell de minuts. Quan el tinguem a punt, l’afegim a la ceba sofregida.
  4. Hi aboquem el formatge d’untar i ho barregem tot bé.
  5. A la mateixa olla d’escaldar el bròquil, bullim els macarrons, uns 10 minuts. Els colem i els posem directament a la paella, amb el bròquil, la ceba i el formatge.
  6. Ho remenem perquè s’amalgamin bé tots els ingredients. Ho acabem amb el pernil talladet i les làmines de parmesà i ho servim immediatament.

El consell

Pots preparar aquesta recepta amb un altre tipus de pasta o fer-la amb altres verduretes. Pastanagues, carbassó, pèsols, tomàquets cherry... La pasta combina la mar de bé amb tota mena de verdures!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto