Preparació
- Per al guisat de maduixes: netegeu les maduixes i talleu-les. En un cassó, poseu 200 g de maduixes amb l’aigua i el sucre. Coeu-ho a foc baix fins que redueixi a una tercera part. Tritureu-ho i coleu-ho.
- Aboqueu aquesta crema calenta sobre els altres 500 g de maduixes. Barregeu-ho i reserveu-ho en fred.
- Per a la gelatina de moscatell: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una part del moscatell i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de moscatell i aboqueu-ne una petita part dins les copes de servir. Aboqueu la resta en una safata i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Per a l'escuma nata: infusioneu la nata amb el sucre i la canyella. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Ompliu el sifó amb la nata, introduïu-hi les dues càrregues de gas i reserveu-ho a la nevera.
- Muntatge: repartiu les maduixes dins les copes, poseu l’escuma de nata a sobre i uns quants daus de gelatina.