Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els maduixots a daus petits.
  2. Per a la llet: feu bullir la llet amb el sucre. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el romaní i deixeu-ho infusionar fora del foc 5 min.
  3. Coleu-ho i afegiu-hi la nata. Reserveuho a la nevera.
  4. Per al granissat: bulliu la meitat del suc d’aranja amb el sucre. Afegiu-hi la resta de suc i el Campari.
  5. Poseu-ho al congelador i barregeu-ho cada 2 h fins que quedi granissat.

MUNTATGE

  1. En un plat munteu el tàrtar de maduixes amb un motlle cilíndric. Poseuhi una cullerada de granissat a sobre.
  2. Amb una batedora munteu la llet per provocar escuma. Poseu-la al costat del tàrtar. Opcionalment, acabeu-ho amb alguna flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: