Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu bé la carn amb all i julivert trinxats, els ous batuts i la molla de pa. Aneu fent boles petites amb la barreja, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb força oli. 
  2. Prepareu el sofregit amb la ceba ratllada, els tomàquets i una mica d’oli de fregir les mandonguilles. 
  3. Un cop fet el sofregit, poseu les mandonguilles, el brou i la sípia en una cassola de terra i deixeu que vagi fent xup-xup uns 30 min. 
  4. Afegiu-hi la picada feta amb alls, julivert, pa fregit i ametlles torrades. 
  5. Deixeu-ho coure tot plegat 10 min més i ja està a punt. Opcionalment, hi podeu afegir també pèsols fent-los coure juntament amb les mandonguilles, el brou i la sípia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto