Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Poseu la papallona a les fulles, aboqueu al got les clares i la sal i programeu 6 min a velocitat 4. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  3. Poseu en el got la xocolata i programeu 20 s a velocitat 8.
  4. Afegiu-hi la mantega, el sucre, els rovells i el whisky i programeu 4 min, 50º, velocitat 4.
  5. Incorporeu aquesta barreja a les clares reservades i emboliqueu-ho delicadament amb l'espàtula.
  6. Cobriu un motlle amb film transparent i aboqueu-hi la barreja. Alliseu la superfície i poseu-lo al congelador durant 2 h com a mínim.
  7. Traieu-ho del congelador 30 min abans de servir i empolseu-ho amb el cacau en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto