Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Poseu la papallona a les fulles, aboqueu al got les clares i la sal i programeu 6 min a velocitat 4. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  3. Poseu en el got la xocolata i programeu 20 s a velocitat 8.
  4. Afegiu-hi la mantega, el sucre, els rovells i el whisky i programeu 4 min, 50º, velocitat 4.
  5. Incorporeu aquesta barreja a les clares reservades i emboliqueu-ho delicadament amb l'espàtula.
  6. Cobriu un motlle amb film transparent i aboqueu-hi la barreja. Alliseu la superfície i poseu-lo al congelador durant 2 h com a mínim.
  7. Traieu-ho del congelador 30 min abans de servir i empolseu-ho amb el cacau en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto