Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets amb aigua freda i talleu-los a trossos, poseu-los dins un bol, afegiu-hi el sucre per damunt, deixeu-lo macerar a la nevera, tapat, durant unes 8 h, aproximadament.
  2. Després del temps indicat, aboqueu-ho a una olla per fer la melmelada, poseu-ho al foc molt lentament, afegiu-hi el suc de les 2 llimones, i aneu-ho remenant de tant en tant. Deixeu-ho coure 1 h i 30 min, aproximadament.
  3. Un cop fred, introduïu la melmelada en un pot, deixeu-la refredar i serviu-la amb el mató, bé posada per sobre del mató o bé deixeu que cadascú se’n posi la quantitat que vulgui.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: