Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC, a dalt i a baix.
  2. Separeu les clares dels rovells. Poseu les clares i un pessic de sal en un bol i munteu-les a punt de neu. Mentre les munteu, afegiu-hi el sucre per aconseguir una merenga ben ferma.
  3. En un altre bol, bateu els rovells fins que blanquegin.
  4. Incorporeu els rovells batuts a la merenga i barregeu-ho fent moviments envoltants.
  5. Afegiu-hi la farina tamisada. Feu-ho en dues o tres vegades perquè s'integri millor. Intenteu que la massa no baixi en excés, ajudeu-vos d'una espàtula i barregeu-ho de baix a dalt i de fora cap a dins.
  6. Un cop tingueu la massa al punt, poseu-la en una mànega de pastisseria amb un broquet llis. Folreu una safata de forn amb paper d'enfornar i dibuixeu-hi uns bastons d'uns 8 cm de llargada. Encara que al forn no creixeran molt, deixeu un espai prudencial entre ells perquè no s'enganxin. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  7. Enforneu-los durant 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto