Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC, a dalt i a baix.
  2. Separeu les clares dels rovells. Poseu les clares i un pessic de sal en un bol i munteu-les a punt de neu. Mentre les munteu, afegiu-hi el sucre per aconseguir una merenga ben ferma.
  3. En un altre bol, bateu els rovells fins que blanquegin.
  4. Incorporeu els rovells batuts a la merenga i barregeu-ho fent moviments envoltants.
  5. Afegiu-hi la farina tamisada. Feu-ho en dues o tres vegades perquè s'integri millor. Intenteu que la massa no baixi en excés, ajudeu-vos d'una espàtula i barregeu-ho de baix a dalt i de fora cap a dins.
  6. Un cop tingueu la massa al punt, poseu-la en una mànega de pastisseria amb un broquet llis. Folreu una safata de forn amb paper d'enfornar i dibuixeu-hi uns bastons d'uns 8 cm de llargada. Encara que al forn no creixeran molt, deixeu un espai prudencial entre ells perquè no s'enganxin. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  7. Enforneu-los durant 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto