Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la pela i les llavors del meló. Talleu-ne la polpa a quadrats de 2 x 2 cm.
  2. Envaseu una part del meló al buit amb el vinagre de Granada i el colorant, per potenciar-ne el color. Reserveu-ho.
  3. Feu el mateix amb l’altra part del meló, però, en aquest cas, envaseu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-ho.
  4. En un plat, serviu els quadrats de meló de diferents colors acompanyats d’encenalls fins de pernil i olives verdes.

CONSELL
S’envasa al buit perquè s’impregnin bé el sabor i el color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto