Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pastís d’ametlles: munteu els ous amb els rovells i el sucre. Foneu la mantega fins a textura de crema i afegiu-hi els ous muntats anteriorment. Afegiu-hi progressivament i amb compte la farina, el llevat i l’ametlla en pols. 
  2. Prepareu una merenga amb les clares i el sucre. Barregeu tots els ingredients preparats i aboqueu-ho en un motlle de pastís enfarinat. Feu-ho coure 20 min a 175 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho a rectangles. 
  3. Extraieu de la síndria i el meló unes boles sense llavors. Prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre. Retireu-lo del foc i afegiu-hi les boles de fruita. Reserveu-ho. 
  4. Barregeu el iogurt natural de cabra amb el sucre morè. Emplateu-ho posant el pastís d’ametlles i les perles de síndria i meló a sobre. Amaniu-ho amb una cullerada de iogurt de cabra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: