Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cruixent de canyella: foneu la mantega i pinteu-ne el full de pasta fil·lo. Poseu-hi sucre i canyella en pols. Entreu-ho al forn a 100 ºC fins que quedi ros.
  2. Escalfeu l’aigua al foc. Quan bulli, infusioneu-hi la pell de la llimona i la branca de canyella. Coleu-ho i infusioneu-ho amb les ametlles. Deixeu-ho 30 min i torneu-ho a colar. Barregeu-ho amb el sucre, la sal i la Maizena diluïda en un raig d’aigua freda perquè no faci grumolls. Coeu-ho al foc fins que s’espesseixi.
  3. Poseu-ho en motlles o en copes a la nevera. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb el cruixent de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

22 mai

Taller d'herències culinàries de l'Orient Mitjà

Després de gairebé mil anys a la península Ibèrica, les poblacions àrabs van deixar un...

22 mai

Taller de postres saludables per als dies festius

Si penseu en una celebració, de seguida ens venen a la ment dolços i postres deliciosos. Per qüestions...

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto