Consells de cuina La Vanguardia

Menú caça i trufa a 4 mans

Carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons.

Carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons. FOTO Hotel Gallery

La caça i la trufa són productes gastronòmics amb una llarga tradició, característics de la temporada d’hivern. Tot i això, és difícil trobar aquests ingredients als restaurants. Per aquest motiu, el restaurant El Café del Gallery presenta el menú de degustació ‘Caça i trufa a 4 mans’. El menú va a càrrec del xef de l’establiment, Pablo Tomás, juntament amb el xef Joel Castanyé, de La Boscana, premiat recentment amb una estrella Michelin. Podeu gaudir d’aquest original i saborós menú per 60 €, del 20 de febrer al 21 de març.

Caça i trufa a 4 mans
El menú consta de dos aperitius amb trufa negra: capuccino de pularda trufada i cacauet amb trufa negra. A continuació, l’entrant és un plat de carn de colomí, concretament carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons. Després se serveix el caneló de mama Roser, bacallà a la perigordina i llebre a la royale, poma amb calvados i remolatxa. Les postres, a base de cítrics, són una sopa de citronel·la, llima, llimona i clau. Tot, es clar, acompanyat de vins amb denominació d’origen.

PREU
60 €

MÉS INFORMACIÓ

El Café del Gallery

C/ Rosselló, 249

08008 Barcelona (Barcelonès)

93 445 88 94

www.galeryhotel.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto