Què cuinar La Vanguardia

Menú caça i trufa a 4 mans

Carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons.

Carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons. FOTO Hotel Gallery

La caça i la trufa són productes gastronòmics amb una llarga tradició, característics de la temporada d’hivern. Tot i això, és difícil trobar aquests ingredients als restaurants. Per aquest motiu, el restaurant El Café del Gallery presenta el menú de degustació ‘Caça i trufa a 4 mans’. El menú va a càrrec del xef de l’establiment, Pablo Tomás, juntament amb el xef Joel Castanyé, de La Boscana, premiat recentment amb una estrella Michelin. Podeu gaudir d’aquest original i saborós menú per 60 €, del 20 de febrer al 21 de març.

Caça i trufa a 4 mans
El menú consta de dos aperitius amb trufa negra: capuccino de pularda trufada i cacauet amb trufa negra. A continuació, l’entrant és un plat de carn de colomí, concretament carpaccio de colomí amb foie, praliné i gelat de pinyons. Després se serveix el caneló de mama Roser, bacallà a la perigordina i llebre a la royale, poma amb calvados i remolatxa. Les postres, a base de cítrics, són una sopa de citronel·la, llima, llimona i clau. Tot, es clar, acompanyat de vins amb denominació d’origen.

PREU
60 €

MÉS INFORMACIÓ

El Café del Gallery

C/ Rosselló, 249

08008 Barcelona (Barcelonès)

93 445 88 94

www.galeryhotel.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

21 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto