Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les clares dels ous dins un bol a la nevera 30 min. Després, munteu-les a punt de neu i, al final, afegiu-hi el sucre. Bateu-les un parell de minuts. Tasteu-les per veure si són al vostre gust de dolç i barregeu-hi amb cura la resta d’ingredients (el sucre, el cafè i el whisky), fent que quedi tot ben integrat barrejant-ho delicadament amb una espàtula.
  2. Ompliu quatre motlles amb la merenga (si no en teniu, poseu el suflé dins de tasses de cafè amb llet). Poseu els motlles al microones a 750 W de potència durant aproximadament 17 s. Estigueu alerta i, quan vegeu que ja ha pujat, apagueu el microones. Així evitareu que la clara quedi massa cuita i agafi gust excessiu d’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto