Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les clares dels ous dins un bol a la nevera 30 min. Després, munteu-les a punt de neu i, al final, afegiu-hi el sucre. Bateu-les un parell de minuts. Tasteu-les per veure si són al vostre gust de dolç i barregeu-hi amb cura la resta d’ingredients (el sucre, el cafè i el whisky), fent que quedi tot ben integrat barrejant-ho delicadament amb una espàtula.
  2. Ompliu quatre motlles amb la merenga (si no en teniu, poseu el suflé dins de tasses de cafè amb llet). Poseu els motlles al microones a 750 W de potència durant aproximadament 17 s. Estigueu alerta i, quan vegeu que ja ha pujat, apagueu el microones. Així evitareu que la clara quedi massa cuita i agafi gust excessiu d’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto