Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mes de l’Oli

Oli d'oliva verge extra

Oli d'oliva verge extra FOTO Thinkstock

El novembre és el mes de l’oli novell arreu del país, el moment en què es cull el fruit de les oliveres per transformar-lo en el preuat ingredient que s’ha convertit en un dels puntals del territori i en el protagonista indiscutible de la dieta mediterrània. Per això a Piera, al novembre, se celebren tota mena d’activitats per conèixer de ben a prop tot el procés de producció d’aquest ingredient: visites als molins d’oli de la població, degustacions d’olivada i tallers d’elaboració d’olives en conserva, a més del tradicional Concurs de Preparació d’Allioli que se celebra durant la Festa de la Rosta, a Piera (Anoia).

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i programa d'activitats

Piera (Anoia)

93 778 82 00

www.viladepiera.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: