Què cuinar La Vanguardia

Mes del caviar de la Vall d'Aran

El caviar Marca Garantía Vall d'Aran és reconegut per la seva qualitat.

El caviar Marca Garantía Vall d'Aran és reconegut per la seva qualitat.

El caviar pren el protagonisme als restaurants de la Vall d’Aran aquest mes de març. A partir del dia 3 i fins al 23 de març, 11 establiments aranesos presentaran menús amb el caviar Marca Garantía Vall d’Aran. El ‘Mes del caviar’ busca potenciar la venda del caviar aranès, que ha estat reconegut per la seva qualitat per molts cuiners. Aquesta iniciativa, que busca incentivar el turisme gastronòmic, pot anar acompanyada d’activitats alternatives. Algunes de les propostes són una visita a la factoria de caviar, una degustació de caviars o una visita al balneari Termas Baronía de Les.

Els menús

Per un preu entre els 45 i els 70 €, gaudireu d’un menú on el caviar i l’esturió són els ingredients centrals. Alguns dels plats són el velouté de llamàntol, fonoll i caviar Nacarii, el Tsukune d’esturió fresc de la Vall d’Aran o el maki d’alvocat, llagostins i esturió. Les postres també incorporen aquest producte, amb plats com la mousse de xocolata blanca, almívar de llet i caviar Nacarii. El caviar Nacarii és molt valorat entre els gastrònoms pel seu sabor fruit de l’elaboració artesanal.

Els restaurants que s’han adherit a la iniciativa són: Era Mòla (Vielha), Eth Triton (Arties),Roc’n’Cris (Aubèrt), Er Occitan (Bossòst), Era Coquèla (Vielha), Eth Bistro(Vielha), Gin Loe (Baqueira), AC Hotels (Baqueira), Es Arraïtzes (Garòs), La Fonda (Vielha) y Pirineu Gourmet (Arties).

PREU
45 - 70 €

MÉS INFORMACIÓ

Conselh Generau d'Aran

Vall d'Aran

Vielha (Vall d'Aran)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto