Consells de cuina La Vanguardia

Mes del caviar de la Vall d'Aran

El caviar Marca Garantía Vall d'Aran és reconegut per la seva qualitat.

El caviar Marca Garantía Vall d'Aran és reconegut per la seva qualitat.

El caviar pren el protagonisme als restaurants de la Vall d’Aran aquest mes de març. A partir del dia 3 i fins al 23 de març, 11 establiments aranesos presentaran menús amb el caviar Marca Garantía Vall d’Aran. El ‘Mes del caviar’ busca potenciar la venda del caviar aranès, que ha estat reconegut per la seva qualitat per molts cuiners. Aquesta iniciativa, que busca incentivar el turisme gastronòmic, pot anar acompanyada d’activitats alternatives. Algunes de les propostes són una visita a la factoria de caviar, una degustació de caviars o una visita al balneari Termas Baronía de Les.

Els menús

Per un preu entre els 45 i els 70 €, gaudireu d’un menú on el caviar i l’esturió són els ingredients centrals. Alguns dels plats són el velouté de llamàntol, fonoll i caviar Nacarii, el Tsukune d’esturió fresc de la Vall d’Aran o el maki d’alvocat, llagostins i esturió. Les postres també incorporen aquest producte, amb plats com la mousse de xocolata blanca, almívar de llet i caviar Nacarii. El caviar Nacarii és molt valorat entre els gastrònoms pel seu sabor fruit de l’elaboració artesanal.

Els restaurants que s’han adherit a la iniciativa són: Era Mòla (Vielha), Eth Triton (Arties),Roc’n’Cris (Aubèrt), Er Occitan (Bossòst), Era Coquèla (Vielha), Eth Bistro(Vielha), Gin Loe (Baqueira), AC Hotels (Baqueira), Es Arraïtzes (Garòs), La Fonda (Vielha) y Pirineu Gourmet (Arties).

PREU
45 - 70 €

MÉS INFORMACIÓ

Conselh Generau d'Aran

Vall d'Aran

Vielha (Vall d'Aran)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto