Preparació
- Estireu la pasta de full fins deixar-la a un gruix de mig centímetre. Talleu-ne 4 rectangles de 12 x 6 cm. Poseu-los en una plàtera per anar al forn i amb una forquilla punxeu-los en el centre per evitar que pugi la pasta.
- Traieu el budell de les botifarres de perol i poseu-les 30 s al microones perquè es desfacin una mica i es puguin treballar millor. Distribuïu la botifarra al damunt de la pasta de full, deixant un marge d’1 cm a les vores.
- Peleu les peres, talleu-les per la meitat i feu-ne rodanxes fines. Col·loqueu-les al damunt de la botifarra com si es tractés d’un pastís de poma. Poseu-ho tot a coure al forn a 180º C durant uns 20 min, aproximadament. Les peres han de quedar daurades.
- Mentrestant, netegeu els diferents vegetals i escorreu-los bé.
- Barregeu l’oli de nous, l’oli d’avellanes, els pinyons torrats i les panses de Corint. Afegiu-hi un polsim de sal i reserveu-ho.
- Comenceu a preparar l’amanida posant els vegetals i els brots en una banda del plat. Quan el milfulls de pera i botifarra d’ou sigui cuit, poseu-ho tot al plat i amaniu el conjunt amb l'oli de fruits secs.
- Finalment, poseu-hi uns grans de sal gruixuda pel damunt i un cordó de reducció de vinagre.