Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola, millor de fang, ofegueu la ceba tendra al costat del porro trossejat fins que comencin
  2. a enrossir-se. Afegiu-hi el xai i deixeu que quedi ros igualment.
  3. Afegiu-hi una cullerada de farina i el vi blanc, deixeu que s’evapori el vi i cobriu-ho amb aigua; deixeu que el xai es cogui 25 min.
  4. Afegiu-hi la resta de verdures: els pèsols, el bròquil trossejat, la coliflor i els tomàquets. Deixeu-ho coure 5 min.
  5. Corregiu-ne el punt de sal i pebre, i serviu-ho.

CONSELL

Podeu acompanyar-ho amb una patata palla fregida o patates a daus. Afegiu-hi pastanaga ratllada o fins i tot unes xips de moniato.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto