Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i talleu totes les verdures a trossos regulars. Bulliu-les per separat amb aigua i sal, i talleu la cocció amb aigua freda.
  2. Coeu les llenties amb un manat d’herbes aromàtiques 35 min a foc viu.
  3. Feu coure la pasta amb aigua i sal. Refredeu-la i afegiu-hi un raig d’oli perquè no s’enganxi. 
  4. Per a l’aigua de parmesà: en un recipient, ajunteu l’aigua i el parmesà i poseu-ho al foc perquè vagi fent lentament 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho.
  5. Dissoleu en fred l’agar-agar amb l’aigua de parmesà i porteu-ho a ebullició. Aparteu-ho del foc i incorporeu-hi la gelatina. Esteneu-ho sobre una placa fent 1 mm de gruix. 
  6. Disposeu en un plat fondo les verdures, les llenties, la pasta i el pernil a daus. Cobriu-ho amb el brou calent i introduïu-ho al forn 3 min a 180 ºC. Quan la minestrone estigui calenta, poseu-hi l’alfàbrega. 
  7. Talleu la placa de l’aigua de parmesà a la mateixa mida que el diàmetre del plat i col·loqueu-ho a sobre, amb la mateixa temperatura es fondrà la gelatina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto