Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu totes les verdures a trossos regulars. Bulliu-les per separat amb aigua i sal, i talleu la cocció amb aigua freda.
  2. Coeu les llenties amb un manat d’herbes aromàtiques 35 min a foc viu.
  3. Feu coure la pasta amb aigua i sal. Refredeu-la i afegiu-hi un raig d’oli perquè no s’enganxi. 
  4. Per a l’aigua de parmesà: en un recipient, ajunteu l’aigua i el parmesà i poseu-ho al foc perquè vagi fent lentament 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho.
  5. Dissoleu en fred l’agar-agar amb l’aigua de parmesà i porteu-ho a ebullició. Aparteu-ho del foc i incorporeu-hi la gelatina. Esteneu-ho sobre una placa fent 1 mm de gruix. 
  6. Disposeu en un plat fondo les verdures, les llenties, la pasta i el pernil a daus. Cobriu-ho amb el brou calent i introduïu-ho al forn 3 min a 180 ºC. Quan la minestrone estigui calenta, poseu-hi l’alfàbrega. 
  7. Talleu la placa de l’aigua de parmesà a la mateixa mida que el diàmetre del plat i col·loqueu-ho a sobre, amb la mateixa temperatura es fondrà la gelatina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: