Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i talleu totes les verdures a trossos regulars. Bulliu-les per separat amb aigua i sal, i talleu la cocció amb aigua freda.
  2. Coeu les llenties amb un manat d’herbes aromàtiques 35 min a foc viu.
  3. Feu coure la pasta amb aigua i sal. Refredeu-la i afegiu-hi un raig d’oli perquè no s’enganxi. 
  4. Per a l’aigua de parmesà: en un recipient, ajunteu l’aigua i el parmesà i poseu-ho al foc perquè vagi fent lentament 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho.
  5. Dissoleu en fred l’agar-agar amb l’aigua de parmesà i porteu-ho a ebullició. Aparteu-ho del foc i incorporeu-hi la gelatina. Esteneu-ho sobre una placa fent 1 mm de gruix. 
  6. Disposeu en un plat fondo les verdures, les llenties, la pasta i el pernil a daus. Cobriu-ho amb el brou calent i introduïu-ho al forn 3 min a 180 ºC. Quan la minestrone estigui calenta, poseu-hi l’alfàbrega. 
  7. Talleu la placa de l’aigua de parmesà a la mateixa mida que el diàmetre del plat i col·loqueu-ho a sobre, amb la mateixa temperatura es fondrà la gelatina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto