Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la carn picada en un recipient gros i salpebreu-la. Afegiu-hi l’ou batut i l’orenga. Pasteu-ho molt bé amb les mans fins que quedi una massa homogènia.
  2. Amb un motlle rodó petit, agafeu la mida de l’hamburguesa. Per exemple, podeu fer servir la tapa d’un pot de conserva de vidre. Protegiu el motlle amb un plàstic film i poseu-hi una boleta de carn. Al centre, poseu-hi la 'sorpresa' que us vingui més de gust i tapeu-la amb una altra boleta de carn.
  3. Premeu bé les vores perquè no se’ns escapi el farcit i reserveu-ho. Continueu fent hamburgueses fins acabar tota la carn pastada.
  4. Demaneu ajuda a un adult per escalfar una paella amb una mica d’oli i coeu-hi les hamburgueses, a foc mitjà, pels dos costats.

El consell

Acompanyeu les hamburgueses amb patates al microones, patates fregides o xips de verdures (les podeu comprar als supermercats una mica grans). I no us oblideu del quètxup!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto