Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la carn picada en un recipient gros i salpebreu-la. Afegiu-hi l’ou batut i l’orenga. Pasteu-ho molt bé amb les mans fins que quedi una massa homogènia.
  2. Amb un motlle rodó petit, agafeu la mida de l’hamburguesa. Per exemple, podeu fer servir la tapa d’un pot de conserva de vidre. Protegiu el motlle amb un plàstic film i poseu-hi una boleta de carn. Al centre, poseu-hi la 'sorpresa' que us vingui més de gust i tapeu-la amb una altra boleta de carn.
  3. Premeu bé les vores perquè no se’ns escapi el farcit i reserveu-ho. Continueu fent hamburgueses fins acabar tota la carn pastada.
  4. Demaneu ajuda a un adult per escalfar una paella amb una mica d’oli i coeu-hi les hamburgueses, a foc mitjà, pels dos costats.

El consell

Acompanyeu les hamburgueses amb patates al microones, patates fregides o xips de verdures (les podeu comprar als supermercats una mica grans). I no us oblideu del quètxup!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: