Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el porro i els pebrots, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi les mongetes cuites i remeneu-ho.
  2. Afegiu-hi una culleradeta de farina i brou fins a cobrir les mongetes. Feu-ho coure uns 20 min.
  3. Marqueu lleugerament la sípia en una paella, amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, i afegiu-la a la cassola.
  4. Afegiu-hi les cloïsses i deixeu que s’obrin. Serviu-ho.

CONSELL
Marqueu la sípia amb rombes, per la part exterior, perquè es plegui sobre si mateixa i s’obtingui una bonica presentació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller de postres saludables per als dies festius

Si penseu en una celebració, de seguida ens venen a la ment dolços i postres deliciosos. Per qüestions...

22 mai

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

22 mai

Taller d'herències culinàries de l'Orient Mitjà

Després de gairebé mil anys a la península Ibèrica, les poblacions àrabs van deixar un...

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto