Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola, deixeu reposar les mongetes, cobertes amb aigua abundant, tota la nit.
  2. L’endemà, renteu-les i feu-les coure a foc lent, a la cassola, amb aigua neta abundant, la ceba, la cabeça d’alls, el pebrot verd, el jarret, l’os de l'espinada, un pessic de sal, el pebre vermell i un bon raig d’oli d’oliva.
  3. Deixeu-ho coure 2 h i afegiu-hi el xoriço i el bacó. Deixeu-ho coure 10 min més i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller de postres saludables per als dies festius

Si penseu en una celebració, de seguida ens venen a la ment dolços i postres deliciosos. Per qüestions...

22 mai

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

22 mai

Taller d'herències culinàries de l'Orient Mitjà

Després de gairebé mil anys a la península Ibèrica, les poblacions àrabs van deixar un...

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto