Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el morro a dauets, poseu-lo en una plàtera de forn amb paper antiadherent a sota i tireu-hi una mica de sal fumada. Feu-lo coure unes 2 h a 150 ºC. Durant la cocció el morro de porc anirà deixant greix i s’anirà fent cruixent. 
  2. Per a les patates: poseu les patates amb pell en una olla cobertes d’aigua calenta. Bulliu-les fins que en punxar-les s’obrin. Escorreu-les, peleu-les i passeu-les pel passapuré o aixafeu-les amb una forquilla. 
  3. Afegiu-hi sal fumada i quatre cullerades d’oli d’oliva. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho. 
  4. Muntatge: poseu les tapes en platets o cassoletes amb un llit gruixut de parmentier, escampeu-hi els trossets de morro pel damunt i amaniu-ho amb el pebre vermell i un rajolí d’oli. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto