Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el morro a dauets, poseu-lo en una plàtera de forn amb paper antiadherent a sota i tireu-hi una mica de sal fumada. Feu-lo coure unes 2 h a 150 ºC. Durant la cocció el morro de porc anirà deixant greix i s’anirà fent cruixent. 
  2. Per a les patates: poseu les patates amb pell en una olla cobertes d’aigua calenta. Bulliu-les fins que en punxar-les s’obrin. Escorreu-les, peleu-les i passeu-les pel passapuré o aixafeu-les amb una forquilla. 
  3. Afegiu-hi sal fumada i quatre cullerades d’oli d’oliva. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho. 
  4. Muntatge: poseu les tapes en platets o cassoletes amb un llit gruixut de parmentier, escampeu-hi els trossets de morro pel damunt i amaniu-ho amb el pebre vermell i un rajolí d’oli. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto