Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un brou posant en una olla al foc 1/2 l d'aigua freda, les espines de bacallà, la ceba i la pastanaga tallades a rodelles i les algues. Deixeu-lo bullir 25 min.
  2. Després, traieu les espines, la ceba i la pastanaga. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  3. Separeu amb cura la pell del morro de bacallà perquè no es trenquin els talls.
  4. Poseu en una cassola al foc amb un raig d'oli, els alls pelats i laminats i unes rodelles de cirereta. Quan tot estigui confitat, poseu-hi la pell de bacallà i 200 ml de brou de bacallà. Deixeu-ho coure 2 min. Tritureu-ho i aneu-hi incorporant l'oli d'arbequines, que us quedi un bon pil-pil ben lligat. Si queda molt espès, hi podeu afegir més brou.
  5. Poseu de nou el pil-pil al foc amb els talls de bacallà. El foc ha de ser suau perquè quedi lleugerament cuit. Serviu-ho a temperatura tèbia tirant a calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto