Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un brou posant en una olla al foc 1/2 l d'aigua freda, les espines de bacallà, la ceba i la pastanaga tallades a rodelles i les algues. Deixeu-lo bullir 25 min.
  2. Després, traieu les espines, la ceba i la pastanaga. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  3. Separeu amb cura la pell del morro de bacallà perquè no es trenquin els talls.
  4. Poseu en una cassola al foc amb un raig d'oli, els alls pelats i laminats i unes rodelles de cirereta. Quan tot estigui confitat, poseu-hi la pell de bacallà i 200 ml de brou de bacallà. Deixeu-ho coure 2 min. Tritureu-ho i aneu-hi incorporant l'oli d'arbequines, que us quedi un bon pil-pil ben lligat. Si queda molt espès, hi podeu afegir més brou.
  5. Poseu de nou el pil-pil al foc amb els talls de bacallà. El foc ha de ser suau perquè quedi lleugerament cuit. Serviu-ho a temperatura tèbia tirant a calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto