Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una paella al foc amb un dit d’oli i, quan sigui calent, fregiu-hi les fulles d’alfàbrega. Reserveu-les en un paper absorbent.
  2. Peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts. Traieu-los les granes i poseu-los a confitar, coberts d’oli, a temperatura suau.
  3. Marqueu el bacallà a la planxa amb la part blanca mirant cap avall, fins que deixi anar la gelatina i formi una crosta. Gireu-lo i marqueu-lo per l’altra cara.
  4. Amb un pinzell, pinteu el plat en diagonal amb l’olivada.
  5. Poseu el tomàquet confitat al centre del plat. A sobre, poseu-hi el bacallà i, al voltant, un rajolí d’oli d’alfàbrega.
  6. Afegiu-hi l’alfàbrega fregida per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto