Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu l’escalunya i piqueu-la finament, i piqueu les tàperes i els cogombrets.
  2. Netegeu la carn de greix i talleu-la a daus molt petits.
  3. Col·loqueu-ho tot junt en un recipient, salpebreu-ho i afegiu-hi la mostassa, la salsa HP, la salsa Perrins i unes gotes de tabasco. Barregeu-ho molt bé i afegiu-hi el cibulet picat i el rovell d’ou.
  4. Pinteu amb la mantega fosa les fulles de pasta fil·lo o brick, poseu-ne una a sobre de l’altra, escampeu-hi pebre acabat de moldre i poseu-ho al forn, a 200 ºC, uns minuts, fins que es dauri.
  5. Refredeu-ho i trenqueu-ho amb les mans, a petites porcions, i disposeu-ho sobre cadascuna de les cullerades de tàrtar. Serviu-ho empolsat de cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto