Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse: a la Thermomix, poseu l’escorça del formatge trossejada, amb la sal fumada, 450 ml de nata líquida i l’aigua de taronger. Coeu-ho 3 h a la mínima velocitat, a 70-80 ºC. Si no
  2. teniu Thermomix, ho podeu preparar al bany maria, amb cura de remenar-ho, perquè no s’enganxi a la cassola.
  3. Coleu-ho i deixeu-ho reposar en una safata allargada tota la nit.
  4. Dissoleu les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda, en 50 ml de nata tèbia i reserveu-les.
  5. Munteu la barreja de formatge i nata amb unes varetes, amb cura de no passar-vos; no cal batre-la gaire temps, la preparació es munta amb una rapidesa sorprenent. Quan la crema
  6. de formatge estigui muntada, afegiu-hi la nata amb la gelatina i reserveu la mousse en un motlle, 2 h.
  7. Per a la salsa de nous: poseu les nous en un cassó amb la pela de llimona, la canyella i el litre de llet, deixeu-ho coure 2 h a foc molt lent, el mínim que pugueu.
  8. Afegiu-hi el sucre, perquè la salsa s’espesseixi, coeu-ho 8-10 min, retireu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar.

MUNTATGE

  1. Serviu una cullerada de salsa de nous al plat.
  2. Talleu la mousse amb la forma que vulgueu i acompanyeu-la amb una torrada de pa cruixent i alguna flor d’herba aromàtica.

CONSELL
També podeu acompanyar la mousse amb confitura de nabius, o fer-la servir com a base d’una amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto