Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la taronja, procurant que no quedi gens de membrana blanca a la pela.
  2. Talleu la pela de taronja a la juliana i poseu-la tres vegades en aigua bullent, refrescant-la entre cada vegada amb aigua freda.
  3. Prepareu un almívar amb 50 g de sucre i 50 ml d’aigua.
  4. Un cop temperat, poseu-hi la pela de taronja i deixeu-ho reposar tota la nit.
  5. Feu un tall a la part superior de les castanyes i coeu-les en aigua bullent, uns 5-7 min. Peleu-les i poseu-les en un cassó cobertes de llet.
  6. Feu-les coure fins que siguin tendres. Retireu les castanyes i tritureu-les fins que quedi una pasta homogènia; si queda molt seca hi podeu afegir una mica de la llet de la cocció.
  7. Semimunteu la nata.
  8. Blanquegeu els rovells amb la meitat del sucre i barregeu-ho amb el puré de castanyes i la nata semimuntada.
  9. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre sobrant i barregeu-ho suaument, amb moviments envolupants, amb la preparació anterior.
  10. Col·loqueu-ho en copes i poseu-ho a la nevera unes hores, fins que qualli.
  11. Foneu la xocolata al bany maria i barregeu-la amb la llet calenta i el rom.
  12. Serviu la mousse de castanyes amb la salsa de xocolata i la pela de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto