Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per als xips de moniato, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes de 2 mm de gruix.
  2. Escalfeu l’oli i, quan estigui a uns 170 ºC de temperatura, aneu-hi fregint les rodelles de moniato. A mesura que vagin quedant rosses, traieu-les amb compte i poseu-les en un paper absorbent perquè alliberin tot el greix.
  3. Poseu l’altre moniato al forn en una safata amb un dit de sal gruixuda. Escaliveu-lo a 160 ºC. Traieu-lo del forn i emboliqueu-lo uns minuts perquè quedi tovet. Peleu-lo.
  4. Escalfeu la llet amb un raig d’oli d’oliva i afegiu-hi la carn de moniato. Deixeu-ho coure 1 min, poseu-ho a punt de sal i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
  5. Tempereu la mousse i poseu-la en una mànega de pastisseria. Talleu el codonyat a daus d’1 cm de gruix.
  6. Introduïu també en un mànega el puré de moniato i munteu l’aperitiu.
  7. En una copa de còctel individual, poseu-hi un fons de puré de moniato escalivat; al damunt de cada copa repartiu-hi la mousse d'ànec, i, a sobre de la mousse, poseu-hi els daus de codonyat. Per acabar, uns cruixents de moniato fregits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto