Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre, amb unes varetes elèctriques.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Munteu amb unes varetes elèctriques les clares d’ou amb una mica de sal i el sucre restant, fins que estiguin fermes.
  4. Escalfeu dues cullerades de suc de llimona i diluïu-hi la gelatina escorreguda. Afegiu-hi a poc a poc la resta del suc de llimona, mentre ho continueu barrejant amb varetes manuals.
  5. Afegiu la nata semimuntada a la llimona, amb una mica de pela de llimona ratllada, i barregeu-ho suaument.
  6. Incorporeu-hi les clares d’ou muntades i barregeu-ho suaument i amb moviments embolcallants. Aboqueu la mousse dins de recipients individuals i reserveu-los a la nevera 3 h.
  7. Serviu la mousse amb una mica de pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto