Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre, amb unes varetes elèctriques.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Munteu amb unes varetes elèctriques les clares d’ou amb una mica de sal i el sucre restant, fins que estiguin fermes.
  4. Escalfeu dues cullerades de suc de llimona i diluïu-hi la gelatina escorreguda. Afegiu-hi a poc a poc la resta del suc de llimona, mentre ho continueu barrejant amb varetes manuals.
  5. Afegiu la nata semimuntada a la llimona, amb una mica de pela de llimona ratllada, i barregeu-ho suaument.
  6. Incorporeu-hi les clares d’ou muntades i barregeu-ho suaument i amb moviments embolcallants. Aboqueu la mousse dins de recipients individuals i reserveu-los a la nevera 3 h.
  7. Serviu la mousse amb una mica de pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27-28 mai

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto