Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  2. Bateu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Reserveu-ho.
  3. Bateu els rovells amb la resta del sucre fins que agafin un to blanquinós i augmentin de volum.
  4. Foneu la mantega i la xocolata al microones, 2 min.
  5. Barregeu la xocolata amb els rovells. Integreu-hi les clares muntades i, quan la barreja hagi perdut temperatura, afegiu-hi la nata muntada amb cura, perquè no s’abaixi.
  6. Poseu-ho a la nevera 2 h perquè es refredi i ja tindreu a punt la mousse. 

El consell

Si voleu donar un toc especial a la mousse, podeu servir-la amb una mica de nata o amb una mica de fruita per sobre. També queda espectacular si hi poseu trossets de fruita seca esmicolada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24-25 set

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto