Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  2. Bateu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Reserveu-ho.
  3. Bateu els rovells amb la resta del sucre fins que agafin un to blanquinós i augmentin de volum.
  4. Foneu la mantega i la xocolata al microones, 2 min.
  5. Barregeu la xocolata amb els rovells. Integreu-hi les clares muntades i, quan la barreja hagi perdut temperatura, afegiu-hi la nata muntada amb cura, perquè no s’abaixi.
  6. Poseu-ho a la nevera 2 h perquè es refredi i ja tindreu a punt la mousse. 

El consell

Si voleu donar un toc especial a la mousse, podeu servir-la amb una mica de nata o amb una mica de fruita per sobre. També queda espectacular si hi poseu trossets de fruita seca esmicolada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto