Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  2. Bateu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Reserveu-ho.
  3. Bateu els rovells amb la resta del sucre fins que agafin un to blanquinós i augmentin de volum.
  4. Foneu la mantega i la xocolata al microones, 2 min.
  5. Barregeu la xocolata amb els rovells. Integreu-hi les clares muntades i, quan la barreja hagi perdut temperatura, afegiu-hi la nata muntada amb cura, perquè no s’abaixi.
  6. Poseu-ho a la nevera 2 h perquè es refredi i ja tindreu a punt la mousse. 

El consell

Si voleu donar un toc especial a la mousse, podeu servir-la amb una mica de nata o amb una mica de fruita per sobre. També queda espectacular si hi poseu trossets de fruita seca esmicolada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto