Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol i foneu-la al microones.
  2. Afegiu-hi el sucre i els ous i bateu-ho enèrgicament.
  3. Incorporeu-hi la nata, l'essència de vainilla i el cacau. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la farina i barregeu-ho.
  5. Piqueu els M&M's amb la fulla d'un ganivet ample. Es piquen molt fàcilment, només heu d'exercir una mica de pressió posant damunt d'ells la fulla d'un ganivet. Reserveu alguns M&M's sencers per decorar el pastís.
  6. Ompliu les tasses fins a la meitat amb la massa i poseu-hi a sobre uns M&M's trencats. Remeneu-ho amb una cullera. Poseu les tasses d'una en una al microones durant 30 s a 800 W. Traieu-les i ompliu-les amb la resta de la massa. Tireu-hi per sobre la resta de M&M's trencats i remeneu-ho. Torneu-les a posar al microones 30 s més. Traieu la tassa i poseu-hi damunt els M&M's sencers.
  7. Torneu a posar les tasses al microones, aquesta vegada a 600 W durant 45 s.
  8. Deixeu-ho refredar uns minuts abans de degustar-los.

És important que feu els 'mug cakes' d'un en un per controlar millor el punt de cocció. Els temps que dono són aproximats, dependrà de la potència del vostre microones. Feu proves fins a trobar el punt exacte.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto