Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol i foneu-la al microones.
  2. Afegiu-hi el sucre i els ous i bateu-ho enèrgicament.
  3. Incorporeu-hi la nata, l'essència de vainilla i el cacau. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la farina i barregeu-ho.
  5. Piqueu els M&M's amb la fulla d'un ganivet ample. Es piquen molt fàcilment, només heu d'exercir una mica de pressió posant damunt d'ells la fulla d'un ganivet. Reserveu alguns M&M's sencers per decorar el pastís.
  6. Ompliu les tasses fins a la meitat amb la massa i poseu-hi a sobre uns M&M's trencats. Remeneu-ho amb una cullera. Poseu les tasses d'una en una al microones durant 30 s a 800 W. Traieu-les i ompliu-les amb la resta de la massa. Tireu-hi per sobre la resta de M&M's trencats i remeneu-ho. Torneu-les a posar al microones 30 s més. Traieu la tassa i poseu-hi damunt els M&M's sencers.
  7. Torneu a posar les tasses al microones, aquesta vegada a 600 W durant 45 s.
  8. Deixeu-ho refredar uns minuts abans de degustar-los.

És important que feu els 'mug cakes' d'un en un per controlar millor el punt de cocció. Els temps que dono són aproximats, dependrà de la potència del vostre microones. Feu proves fins a trobar el punt exacte.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Taller de dolços d'estiu

En aquest taller aprendreu a fer dolços aprofitant aquelles fruites tan refrescants de la temporada d’estiu....

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto