Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base del nigiri: tritureu la coliflor i els pinyons ben petits.
  2. Condimenteu-ho amb l’atzavara i el vinagre, i reserveu-ho.
  3. Per al chimichurri del mar: talleu a dauets el pebrot i la ceba, i macereu-ho amb la resta d’ingredients. Com més temps macerin, més bons seran.
  4. Hidrateu les algues en aigua, 1 h, esbandiu-les i condimenteu-les amb l’oli de sèsam, la llimona i la sal.
  5. En un motlle rodó petit, poseu la barreja de coliflor a la part inferior; a sobre, la polpa d’alvocat, i, finalment, les algues.
  6. Salseu-ho amb una mica del chimichurri de mar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: