Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa i els naps pelats a daus. Talleu la pastanaga i l’api a rodanxes. Poseu les verdures en una olla amb l’aigua, juntament amb els cigronets cuits i les tiges de julivert, lligades.
  2. Quan faci 30 min que bull, afegiu-hi els rovellons a quarts, una fulla de llorer i el pebre vermell. Deixeu-ho coure 20 min, a foc suau. 
  3. Apagueu el foc, afegiu-hi la col romanesco ratllada i deixeu-ho reposar, tapat, 15 min.
  4. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: