Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les llavors. Coeu-la al vapor i deixeu-la en un escorredor. Tritureu-la fins aconseguir-ne un puré fi. Peleu les llimes. Amb la pell feu una juliana i escaldeu-la dos cops amb aigua bullent. 
  2. Amb la polpa de la llima feu grills. Per 100 g de llima afegiu-n’hi 40 de sucre, coeu-ho tot en un cassó i passeu-ho per la batedora juntament amb 1 g de xantana. 
  3. Coleu-ho i barregeu la salsa obtinguda amb la pell de llima escaldada. Bulliu la llet, aparteu-la del foc i afegiu-hi les arrels de gingebre pelades i tallades a trossos petits. Deixeu que infusioni, coleu-ho i afegiu-hi 4 g de lecitina de soja. Reserveu-ho. 
  4. Obriu les ostres amb cura de no trencar-les i deixeu-les en un recipient amb la seva aigua. En un plat fondo, disposeu-hi una cullerada de puré de carbassa i l’ostra recolzada. 
  5. Afegiu-hi la salsa de llima pel voltant i col·loqueu tres fulles d’estragó per sobre de l’ostra. Amb l’ajut d’una batedora, emulsioneu la llet de gingebre fins aconseguir una bona escuma. Amb una cullera, agafeu l’aire i deixeu-lo caure sobre l’ostra fins que quedi coberta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto