Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les llavors. Coeu-la al vapor i deixeu-la en un escorredor. Tritureu-la fins aconseguir-ne un puré fi. Peleu les llimes. Amb la pell feu una juliana i escaldeu-la dos cops amb aigua bullent. 
  2. Amb la polpa de la llima feu grills. Per 100 g de llima afegiu-n’hi 40 de sucre, coeu-ho tot en un cassó i passeu-ho per la batedora juntament amb 1 g de xantana. 
  3. Coleu-ho i barregeu la salsa obtinguda amb la pell de llima escaldada. Bulliu la llet, aparteu-la del foc i afegiu-hi les arrels de gingebre pelades i tallades a trossos petits. Deixeu que infusioni, coleu-ho i afegiu-hi 4 g de lecitina de soja. Reserveu-ho. 
  4. Obriu les ostres amb cura de no trencar-les i deixeu-les en un recipient amb la seva aigua. En un plat fondo, disposeu-hi una cullerada de puré de carbassa i l’ostra recolzada. 
  5. Afegiu-hi la salsa de llima pel voltant i col·loqueu tres fulles d’estragó per sobre de l’ostra. Amb l’ajut d’una batedora, emulsioneu la llet de gingebre fins aconseguir una bona escuma. Amb una cullera, agafeu l’aire i deixeu-lo caure sobre l’ostra fins que quedi coberta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto