Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les llavors. Coeu-la al vapor i deixeu-la en un escorredor. Tritureu-la fins aconseguir-ne un puré fi. Peleu les llimes. Amb la pell feu una juliana i escaldeu-la dos cops amb aigua bullent. 
  2. Amb la polpa de la llima feu grills. Per 100 g de llima afegiu-n’hi 40 de sucre, coeu-ho tot en un cassó i passeu-ho per la batedora juntament amb 1 g de xantana. 
  3. Coleu-ho i barregeu la salsa obtinguda amb la pell de llima escaldada. Bulliu la llet, aparteu-la del foc i afegiu-hi les arrels de gingebre pelades i tallades a trossos petits. Deixeu que infusioni, coleu-ho i afegiu-hi 4 g de lecitina de soja. Reserveu-ho. 
  4. Obriu les ostres amb cura de no trencar-les i deixeu-les en un recipient amb la seva aigua. En un plat fondo, disposeu-hi una cullerada de puré de carbassa i l’ostra recolzada. 
  5. Afegiu-hi la salsa de llima pel voltant i col·loqueu tres fulles d’estragó per sobre de l’ostra. Amb l’ajut d’una batedora, emulsioneu la llet de gingebre fins aconseguir una bona escuma. Amb una cullera, agafeu l’aire i deixeu-lo caure sobre l’ostra fins que quedi coberta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto