Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al caramel d’or: coeu a 120 ºC el sucre, la glucosa i l’aigua, i al final afegiu-hi una mica d’or en pols.
  2. Per a l’ou escumat: bulliu l’aigua amb un rajolí de vinagre, coeu els ous de guatlla sense closca 1 min, i tot seguit refredeu-los amb gel.
  3. Per a les patates: bulliu les patates pelades i ratllades ben primes i passeu-les pel passapuré.
  4. Traieu la pell de la botifarra, talleu-la una mica i salteu-la, desfeu-la i barregeu-la amb la patata, i rectifiqueu-ho de sal, pebre i oli d’oliva.
  5. Muntatge: en un cèrcol, poseu les patates emmascarades, i al damunt, l’ou escumat, una làmina de caramel d’or i ho escalfeu al forn o a la salamandra 1 min. Per arrodonir el plat, podeu afegir-hi tires de porradell, sal Maldon, una reducció de vi dolç i flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto