Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb la temperatura controlada a 65 ºC, coeu els ous de guatlla amb closca durant 15 min. Retireu-los i poseu-los en un recipient amb aigua freda.
  2. Amb cura, peleu els ous de guatlla i reserveu-los en un recipient amb aigua.
  3. En culleres de presentació, serviu una culleradeta de caviar i, a sobre, els ous de guatlla. Salpebreu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: