Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la beixamel: en un cassó a foc lent, foneu la mantega, afegiu-hi la farina tamisada i barregeu-ho bé, amb l’ajuda d’unes varetes de cuina. 
  2. Aboqueu-hi la llet a poc a poc i sense deixar-ho de remenar, fins a obtenir una crema llisa i homogènia, sense grumolls. Corregiu-ne el punt de sal i pebre i afegiu-hi un pessic de nou moscada (opcional). Reserveu-ho. La beixamel ha de quedar lleugera, no gaire espessa. 
  3. En una cassola, millor si és de fang, amb un rajolí d’oli d’oliva, marqueu el rap, tallat a medallons. Quan es comenci a daurar, afegiu-hi els alls tendres, tallats a medallons petits, els llagostins pelats i les cloïsses. 
  4. Ofegueu-ho tot junt i afegiu-hi els ous, dos per ració. Cobriu la cassola amb un parell de cullerades de beixamel i poseu-la al forn 10 min, a 180 ºC, fins que la clara d’ou qualli. Serviu-ho amb una branqueta de julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto