Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu molt bé els bolets, talleu-los i poseu-los en una paella calenta, en sec. Espereu que deixin anar l’aigua i que s’evapori, retireu-los i reserveu-los.
  2. A la mateixa paella, poseu un raig d’oli d’oliva i els grans d’all laminats, i sofregiu-los. Quan els alls comencin a agafar color, torneu-hi a incorporar els bolets, amb unes quantes fulles de romaní.
  3. Salteu-ho uns minuts i reserveu-ho.
  4. Bateu lleugerament els ous, salpebreu-los i aboqueu-los en una paella amb oli d’oliva i una mica de mantega. Remeneu-ho amb una cullera de fusta, sense parar i a foc molt baix; si cal, podeu retirar la paella del foc eventualment, per mantenir una temperatura molt baixa.
  5. Continueu la cocció fins que els ous tinguin una textura consistent i cremosa (no han de quallar).
  6. Al final, afegiu-hi la mantega restant, barregeu-ho bé i serviu-ho amb els bolets saltats i romaní fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: