Preparació
- Netegeu molt bé els bolets, talleu-los i poseu-los en una paella calenta, en sec. Espereu que deixin anar l’aigua i que s’evapori, retireu-los i reserveu-los.
- A la mateixa paella, poseu un raig d’oli d’oliva i els grans d’all laminats, i sofregiu-los. Quan els alls comencin a agafar color, torneu-hi a incorporar els bolets, amb unes quantes fulles de romaní.
- Salteu-ho uns minuts i reserveu-ho.
- Bateu lleugerament els ous, salpebreu-los i aboqueu-los en una paella amb oli d’oliva i una mica de mantega. Remeneu-ho amb una cullera de fusta, sense parar i a foc molt baix; si cal, podeu retirar la paella del foc eventualment, per mantenir una temperatura molt baixa.
- Continueu la cocció fins que els ous tinguin una textura consistent i cremosa (no han de quallar).
- Al final, afegiu-hi la mantega restant, barregeu-ho bé i serviu-ho amb els bolets saltats i romaní fresc.