Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Talleu la ceba tendra i també els tomàquets escaldats, molt fins, barregeu-ho, amaniu-ho amb oli i salpebreu-ho al gust. Reserveu la preparació i deixeu que es vagi amanint. Mentrestant, talleu el pa de pagès i reserveu-lo per torrar-lo a la brasa a l’últim moment. A continuació, poseu la papada de porc al foc en una paella amb oli, farigola, llorer i romaní fins que quedi rossa. Poseu-la al forn 2 h a 150 ºC. Comproveu que sigui tendra i deixeu-la reposar una estona. Un cop sigui freda, talleu-la. Finalment, torreu a les brases les llesques de pa i la papada. Repartiu el tomàquet i la ceba amanida damunt del pa. A sobre, col·loqueu-hi els talls de papada. Podeu donar un toc salat al plat afegint-hi el caviar d’arengada i, per acabar, l’escarola amanida amb oli i flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: