Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Talleu la ceba tendra i també els tomàquets escaldats, molt fins, barregeu-ho, amaniu-ho amb oli i salpebreu-ho al gust. Reserveu la preparació i deixeu que es vagi amanint. Mentrestant, talleu el pa de pagès i reserveu-lo per torrar-lo a la brasa a l’últim moment. A continuació, poseu la papada de porc al foc en una paella amb oli, farigola, llorer i romaní fins que quedi rossa. Poseu-la al forn 2 h a 150 ºC. Comproveu que sigui tendra i deixeu-la reposar una estona. Un cop sigui freda, talleu-la. Finalment, torreu a les brases les llesques de pa i la papada. Repartiu el tomàquet i la ceba amanida damunt del pa. A sobre, col·loqueu-hi els talls de papada. Podeu donar un toc salat al plat afegint-hi el caviar d’arengada i, per acabar, l’escarola amanida amb oli i flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto