Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Talleu la ceba tendra i també els tomàquets escaldats, molt fins, barregeu-ho, amaniu-ho amb oli i salpebreu-ho al gust. Reserveu la preparació i deixeu que es vagi amanint. Mentrestant, talleu el pa de pagès i reserveu-lo per torrar-lo a la brasa a l’últim moment. A continuació, poseu la papada de porc al foc en una paella amb oli, farigola, llorer i romaní fins que quedi rossa. Poseu-la al forn 2 h a 150 ºC. Comproveu que sigui tendra i deixeu-la reposar una estona. Un cop sigui freda, talleu-la. Finalment, torreu a les brases les llesques de pa i la papada. Repartiu el tomàquet i la ceba amanida damunt del pa. A sobre, col·loqueu-hi els talls de papada. Podeu donar un toc salat al plat afegint-hi el caviar d’arengada i, per acabar, l’escarola amanida amb oli i flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto