Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb un corró, estireu el pa de motlle i talleu-lo en tres tires.
  2. Emboliqueu cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.
  3. Demaneu ajuda a un adult per posar-los al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlleu-los amb molta cura i reserveu-los.
  4. Foneu la xocolata amb la nata uns segons al microones.
  5. Bateu-ho bé i poseu-ho dins d’una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, ompliu-ne els tubs de pa de motlle.
  6. A l’hora de servir aquest pa amb xocolata tan original, poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

El consell

  • Si no teniu cons d’acer inoxidable, en comptes de fer aquest pa amb xocolata enrotllat, podeu fer-lo amb forma de coca. Us quedarà igual de bo!
  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir xocolata negra podeu fer-ho amb xocolata amb llet.
  • El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. En aquesta recepta, el prepareu amb un toc sofisticat i queda espectacular.
  • Sabíeu que, a Girona, els nens mengen pa amb tomàquet i xocolata? És boníssim! Si us agrada, proveu d’afegir a la recepta uns dauets de tomàquet fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: