Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Amb un corró, estireu el pa de motlle i talleu-lo en tres tires.
  2. Emboliqueu cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.
  3. Demaneu ajuda a un adult per posar-los al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlleu-los amb molta cura i reserveu-los.
  4. Foneu la xocolata amb la nata uns segons al microones.
  5. Bateu-ho bé i poseu-ho dins d’una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, ompliu-ne els tubs de pa de motlle.
  6. A l’hora de servir aquest pa amb xocolata tan original, poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

El consell

  • Si no teniu cons d’acer inoxidable, en comptes de fer aquest pa amb xocolata enrotllat, podeu fer-lo amb forma de coca. Us quedarà igual de bo!
  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir xocolata negra podeu fer-ho amb xocolata amb llet.
  • El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. En aquesta recepta, el prepareu amb un toc sofisticat i queda espectacular.
  • Sabíeu que, a Girona, els nens mengen pa amb tomàquet i xocolata? És boníssim! Si us agrada, proveu d’afegir a la recepta uns dauets de tomàquet fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto