Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: bateu els ous amb el sucre fins que tripliqui el seu volum. En aquest moment aneu-hi afegint la farina de mica en mica, procurant no remenar-ho gaire enèrgicament. 
  2. Estireu la massa en una safata per tal d’aconseguir unes planxes fines de pa de pessic. Cuineu-ho al forn 10 min a 180 ºC. 
  3. Feu un almívar amb els 100 ml d’aigua, els 100 g de sucre i els pebres. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i apagueu el foc. Quan ja comenci a refredar-se, afegiu-hi els gerds. 
  4. Per al gelat de nata: barregeu els ingredients en calent, deixeu-ho madurar 12 h a la nevera i passeu-ho per la sorbetera. Ho podeu comprar bo i fet. Disposeu un rectangle de pa de pessic al mig del plat i a sobre poseu-hi els gerds escorreguts. Acabeu-ho amb gelat (o nata semimuntada).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: