Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. 
  2. Barregeu els iogurts amb l’edulcorant. Escalfeu la llet al microones i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-la amb els iogurts. 
  3. Repartiu els iogurts en copes omplint-les fins a la meitat i deixeu-les 10 min a la nevera.
  4. Afegiu una cullerada de melmelada a cada copa i acabeu d’omplir-les amb la resta de iogurt. 
  5. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho i serviu-ho ben fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: