Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a fer el bacó. En una paella amb un raig d’oli, feu-lo suar, talladet, a foc mitjà. Reserveu-lo.
  2. Poseu aigua abundant en una olla gran, al foc, i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els espaguetis. Feu-los bullir uns 8 min (o el temps que indiquin les instruccions del fabricant).
  3. Passat el temps de cocció, coleu els espaguetis amb molta cura i aboqueu-los directament sobre la cansalada; encara que quedi una mica d’aigua residual, no passa res.
  4. En un bol, bateu els ous, la nata, el formatge, la sal i el pebre.
  5. Aboqueu la barreja sobre els espaguetis, remeneu-ho una mica i a taula!

El consell

  • La salsa carbonara també va molt bé per acompanyar altres tipus de pasta.
  • Si ho preferiu, podeu substituir el bacó per una mica de pernil salat o, fins i tot, si voleu que quedi més suau, lpodeu preparar-la amb trossets de pernil dolç.
  • Si no teniu formatge parmesà, també podeu fer servir algun altre tipus de formatge cremós que es fongui bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto