Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demanem a un adult que ens ajudi a fer el bacó. En una paella amb un raig d’oli, el fem suar, talladet, a foc mitjà. El reservem.
  2. Posem aigua abundant en una olla gran, al foc, i, quan arrenqui el bull, hi aboquem els espaguetis. Els fem bullir uns 8 minuts (o el temps que indiquin les instruccions del fabricant).
  3. Passat el temps de cocció, colem els espaguetis amb molta cura i els aboquem directament sobre la cansalada; encara que quedi una mica d’aigua residual, no passa res.
  4. En un bol, batem els ous, la nata, el formatge, la sal i el pebre.
  5. Aboquem la barreja sobre els espaguetis, ho remenem una mica i a taula!

El consell

  • La salsa carbonara també va molt bé per acompanyar altres tipus de pasta.
  • Si ho prefereixes, pots substituir el bacó per una mica de pernil salat o, fins i tot, si vols que quedi més suau, la pots preparar amb trossets de pernil dolç.
  • Si no tens formatge parmesà, també pots fer servir algun altre tipus de formatge cremós que es fongui bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto