Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a fer el bacó. En una paella amb un raig d’oli, feu-lo suar, talladet, a foc mitjà. Reserveu-lo.
  2. Poseu aigua abundant en una olla gran, al foc, i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els espaguetis. Feu-los bullir uns 8 min (o el temps que indiquin les instruccions del fabricant).
  3. Passat el temps de cocció, coleu els espaguetis amb molta cura i aboqueu-los directament sobre la cansalada; encara que quedi una mica d’aigua residual, no passa res.
  4. En un bol, bateu els ous, la nata, el formatge, la sal i el pebre.
  5. Aboqueu la barreja sobre els espaguetis, remeneu-ho una mica i a taula!

El consell

  • La salsa carbonara també va molt bé per acompanyar altres tipus de pasta.
  • Si ho preferiu, podeu substituir el bacó per una mica de pernil salat o, fins i tot, si voleu que quedi més suau, lpodeu preparar-la amb trossets de pernil dolç.
  • Si no teniu formatge parmesà, també podeu fer servir algun altre tipus de formatge cremós que es fongui bé.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto